Wrakduiken

… A mind stretched by a new experience, will never get back in his old dimension …

Het varen met de Cdt. Fourcault is een unieke beleving, snelle RIB’s, een catamaran met een top van 180 km/h en zelfs een helicopter aan boord (AS 350) en nog veel meer hy-tech apparatuur. Met een autonomie van 45 dagen kan de Fourcault vele tochten aan. Ronald is vanaf het begin vaste bemanning van de Cdt. Fourcault, laatste 2 jaar vaart hij minder mee. Dit fantastische schip is een mengeling van werkschip en luxe, mede door de geweldige eigenaren. Meer informatie vindt je op de site www.seatec.be.

Tochten naar Spanje, Lissabon, Schotland, Islands of Scilys, diverse Engelse plaatsen, Ijsland en Groenland zijn al gemaakt en vele tochten zullen volgen. Door samenwerking met internationaal bekende archeologen worden er ook veel expeditities gemaakt met als missie het vinden van oude scheepswrakken. In 2012 zal de Fourcault net als in 2011 de basis zijn voor vele duikers tijdens expeditie Roggenbank, een geweldig initiatief om krabben en andere dieren te redden uit visnetten.

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront

Een tocht met de Fourcault is altijd maatwerk dus mail of bel voor expliciete informatie.

Velen zijn u voorgegaan, zowel beginners, gevorderden, als niet-duikers.

 

Wij organiseren nu een exclusieve duiktrip met de Cdt. Fourcault in september 2013 op Scapa Flow Schotland. Aantal plaatsen is beperkt en vol=vol.